Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

Ιστορίες για αγρίους 4: Ο Αστάθμητος Παράγοντας

Τα κωλοβακτηρίδια είναι κάποιοι μικροοργανισμοί, για την ακρίβεια βακτήρια, που βρίσκονται σε αφθονία στον εντερικό σωλήνα του ανθρώπου και που κανένας δεν ξέρει ποιός τους έδωσε αυτό το αστείο (για τα Ελληνικά μονο δεδομένα) όνομα. Σε καμία γλώσσσα πέρα της ελληνικής τα κωλοβακτηρίδια (που δεν ξέρω άν γράφονται με ωμέγα ή όμικρον) δεν ακούγονται όσο γελοία ακούγονται στην ελληνική! Μοιάζει με inside joke της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρίας τα μέλη της οποίας διοργανώνουν συνέδρια "Κωλοβακτηριδίωσης" μόνο και μόνο για να γελάνε πίσω απο τις ολόσωμες ιατρικές τους φόρμες την ώρα που άλλοι συνάδελφοι διαβάζουν τις μελέτες τους για τις δυσμενείς επιδράσεις των κωλοβακτηριδιακών συγκεντρώσεων στα δημόσια ύδατα.

Ανεξάρτητα όμως απο την ονομασία το βακτηρίδιο αυτό είναι πολύ σημαντικό και στην δική μας ιστορία γίνεται ακόμα πιό σημαντικό αφού μία μετάλλαξη στο DNA του μικροοργανισμού προκάλεσε την ραγδαία μεταβολή στην ζωή ενός ασήμαντου ανθρωπάκου. Ο ανυποψίαστος νεκροτόμος διενεργούσε την αγαπημένη του συνήθεια και εκείνο το βράδυ, την νεκροφιλία. Δεν χρειάστηκε να εκτεθεί πέρισσότερο απο λίγα λεπτά στο μεταλλαγμενο βακτήριο και αμέσως απο ασήμαντος γιατρός μετατράπηκε στον παντοδύναμο άνθρωπο ΚΩΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ! Μέρα με την μέρα ανακάλυπτε όλο και με μεγαλύτερη έκπληξη τις αστείρευτες δυνάμεις του να μεγαλώνουν. Μπορούσε με μία κίνηση να μολύνει το πόσιμο νερό, να αμολύσει δύσωδες κλανιές που αδρανοποιούσαν ακόμα και παραπληγικούς που είχαν χάσει την όσφρησή τους και να εξαπολύσει χείμαρους τσέρλας που καταβούληση μετέτρεπε σε συμπαγή μάζα ακινητοποιώντας τα θύματά του! Δέ ήταν όμορφος ήταν η αλήθεια, αλλα η καταπιεσμένη φύση του έβρισκε επιτέλους μία διέξοδο και αυτό τον ικανοποιούσε. Αγαπημένο του στέκι ήταν η χωματερή και αγαπημένη του παραλία η Α' ακτή Βούλας.

Οι μέρες περνούσαν, η εγκληματικότητα είχε βρεί την νέμεσσή της και οι άνθρωποι ζούσαν αγνοώντας την ύπαρξη του αφανούς ήρωα. Όμως όλα τα καλά δεν κρατούν πολύ και έτσι και με τον ήρωά μας βρέθηκε ένας "καλοθελητής" να του χαλάσει την ηρεμία του!
Ο Τζέιμς Χάμιλτον, ο καχεκτικός, ανίκανος εκδότης κόμιξ τον έκανε ιστορία εκθέτοντας τον ανεπανόρθωτα. Εγινε διάσημος σε μία νύχτα. Ο κόσμος άρχισε να υποψιάζεται και να ψάχνει ενώ η κοιλιά του Χάμιλτον μεγάλωνε ικανοποιημένος που είχε βρεί το χρυσωρυχείο του! Ήξερε οτι τον παρακολουθούσε αλλά ποτέ δεν πίστευε οτι αυτός ο ανίκανος εκδοτάκος θα καταφέρει να χτίσει την καριέρα του πάνω στο όνομα του "Νεκροτομού".

Για λίγο θυμήθηκε τον παλιό του εαυτό. Ο Νεκροτόμος βγήκε στην επιφάνεια! Το πρόσωπό του σκοτείνιασε και το βλέμμα του πήρε μία ανησυχητικά φιλίδονη έκφραση.
Το επόμενο βράδυ ο Χάμιλτον βρέθηκε νεκρός.
Κάποιος Blogger είπε πως το έκανε ο Άριοχ μίας και μάρτρυρες δεν υπήρχαν πέρα απο μία αθώα ανυπεράσπιστη παιδούλα, ένα κοριτσάκι με "θολωμένο" μυαλό που πέταγε βατόμουρα.
Επιτέλους ήταν και πάλι ελεύθερος να τα κάνει όλα "σκατά" αλλά πρώτα έπρεπε να κανονίσει κάτι τελευταίο. Το κοριτσάκι έπρεπε να "περάσει" απο το νεκροτομείο...


11 σχόλια:

mc είπε...

Κοίτα, αν είναι σαν την επιστροφή του Ιουλίου, να μη χαίρομαι άδικα ε;;

eternal_worm είπε...

axaxaxaxaxaxax

gamw ta kolobakthridia !!!!!!

zitw ta nekrotomeia kai poutsa ston nekrotomo!!!!!

Fight Back είπε...

xaxa τρελε

τωρα μολις το διαβασα επιτελους

PAPARISE ρε!!

kabamaru είπε...

re mlk entelws tixaia perasa mia volta kai de pisteuan ta matia mou auto pou eida

to PAPARISE ZEI KAI DE MOU EIPE TIPOTA KANENAS

TRELAINOMAIIIIIIIIII!!!!!!!!

KAINOURGIOS XARAKTHRAS NEKROTOMOS

TI PAIZEI ME PAPARISE????

Ανώνυμος είπε...

The necrotome!
Hell yeah!!!

JD είπε...

ρεεεε μη σταματατε το paparise!!

Ανώνυμος είπε...

Araxniase auto to blog...

Ανώνυμος είπε...

ειμαι η τελευταια αραχνη τωρα μολις βγηκα απο τον κωλο του νεκροτομου και ειδα παντου ερημια ειχαν ψοφησει ολοι, ενημερωστε με εχω χασει επεισοδια

Ανώνυμος είπε...

μπαίνω ακόμα εδώ μέσα.

Rodia είπε...

ακομα και τωρα ψαχουλεύω! καλοοοο ;)

Ανώνυμος είπε...

Rodia, 10 χρόνια μετά;;;
Επετειακό, διαχρονικό Paparise This, σαν το παλιό καλό κρασί!